Personer hos Monrad Law

DSC_0246 stor sh.jpg

Advokat 

Søren Bang Monrad

  • Grey LinkedIn Icon

Advokat Søren Bang Monrad er primært specialiseret i rådgivning og konfliktløsningen inden for fast ejendom. Udover sin juridiske uddannelse er advokat Søren Bang Monrad også uddannet inden for økonomi med en ha. jur.
Klienterne er sædvanligvis, private og professionelle købere og sælgere af
fast ejendom, andelsbolig-, ejer- og grundejerforeninger, ejendoms-

administratorer, private institutioner, private og professionelle bygherrer og entreprenører, samt private og professionelle udlejere.
Ingen sag eller klient er for lille – og alle klienter mødes i øjenhøjde.
Advokat Søren Bang Monrad har været rådgiver i mere end 1.000 ejendomshandler og således meget stor erfaring med rådgivning om køb og salg af fast ejendom.
Inden for konfliktløsning har advokat Søren Bang Monrad repræsenteret såvel private som professionelle i mere end 100 retssager, primært indenfor området fast ejendom.
Rådgivningen er på både dansk og engelsk – og ydes til klienter med adresse i såvel hele Danmark som udlandet.
En løbende opdateret viden er helt afgørende for en god advokat. Derfor er advokat Søren Bang Monrad et aktivt medlem i flere advokatnetværk, herunder Danske Advokater, Danske Ejendomsadvokater, Det Danske Selskab for Byggeret, Det Danske Selskab for Boligret, samt JUC netværk for Fast Ejendom. Derudover er advokat Søren Bang Monrad naturligvis medlem af Advokatsamfundet.
Advokat Søren Bang Monrad samarbejder løbende med mange andre advokater og har derfor altid mulighed for at henvise til andre advokater, hvis sagen falder uden for Monrad Laws sagsområde.

Telefon: (+45) 61 66 08 33

Mail: sbm@monradlaw.dk

DSC_0349 stor sh.jpg

Køberrådgiver 

Mette Andersen

Køberrådgiver Mette Andersen er specialiseret i juridiske forhold vedrørende køb af fast ejendom.

Der er ikke to bolighandler, der er ens, og som køber er det vigtigt at have sin helt uafhængige sparringspartner. Du får alt den støtte og vejledning, som du har brug for hos Mette, og hun er med dig fra start til slut, da hun også har stor erfaring med tinglysningsekspeditioner af enhver art. Som medlem af Tinglysningsforum hos Danske Advokater er Mette altid løbende opdateret på området.
Derudover er Mette Andersen specialiseret i dødsbobehandling og 
tvangsauktioner over fast ejendom.

Telefon: (+45) 93 95 33 92

Mail: man@monradlaw.dk